Начало » Плодов чай (информация)   Моят профил  |  Разгледай количката  |  Завърши поръчката   
Катaлог
- DELI PACK /чай за чашка/
- GRAND PACKS /чай за каничка/
- LOOSE TEA /НАСИПЕН ЧАЙ/
- PYRA PACK /чай в пирамидка/
- АКСЕСОАРИ ALTHAUS
- CIOCONAT /ГОРЕЩИ ШОКОЛАДИ/
- FROZEN /ЛЕДЕНИ КОКТЕЙЛИ ШЕЙКОВЕ/
- КОНЦ. ЗА ТОПЛИ НАПИТКИ GRAN CAFE
- ТОПИНГ "АБРАКАДАБРА"
- УКРАСА ЗА ШОКОЛАД "АБРАКАДАБРА"
- АКСЕСОАРИ ORO CAFFE
- FATTORIA /СЛАЙС ПРОДУКТИ/
- SALUMERIA/цели колбаси/
Бързо търсене


Производители
" N.F.FOOD " S.R.L.
"TENACTA GROUP" S.R.L.
Althaus Tee Vertiebsgesel..
GOLOSITÀ SANNITE s.r.l.
Hanseatic Tea Export GmbH
ORO CAFFE S.R.L.
SORGENTE VALCIMOLIANA S.R..
Върв Тийс ООД
Партньори
Oro Caffe
Най-купувано
01.Минерална вода "DOLOMIA" Exclusive/стъкло/ 0.75 л
02.Минерална вода "DOLOMIA" Exclusive/стъкло/ 0.33 л
03.Минерална вода "DOLOMIA" Classic 0.5 л
04.МЕТАЛНА ЦЕДКА ЗА НАСИПЕН ЧАЙ
05.ПОРЦЕЛАНОВА КАНИЧКА ЗА ЧАЙ (БЯЛА) - 0.4 Л
06.МЕТАЛНА КУТИЯ (СИВА) 250 ГР.
07.Toffee Rooibush /Карамел и ванилия/
08.Essence of fruit
09.Bavarian Mint /баварска мента/
10.CIOCONAT шам фъстък
Плодов чай (информация)

Плодов чай... Есенцията на всички плодове! В началото на 80-те години на 20-и век по  магазините за чай се появиха шарени смеси. Липсата на теин и на горчиви съставки в новата здравослована, евтина и вкусна напитка завладява огромно множество от нови почитатели. И така тези нови, вълнуващи смеси бързо се превърнаха в любимия семеен чай, който събираше около масата в кухнята деца, младежи и възрастни. Широкият спектър на употреба донесе на плодовия чай голямо признание. Като концентрирана запарка, разредена с минерална вода или шампанско, или като студена напитка... плодовият чай винаги блести с изящен вкус.
Основното във всяка плодова смес са меко-сладките ябълкови парчета, тръпчивите шипкови кори и освежаващо-киселите цветове на хибискуса. Към това се добавя безгранично разнообразие от плодове: дали парчета плод или пъпки от цветя, в чая могат да се сложат почти всички плодове, зеленчуци, подправки и билки. Освен на аромата, плодовете влияят осезаемо и на вкуса и вида на чая.
Без киселина, отлични на вкус... Това са ароматизираните плодови смеси, създадени от естествено сладки плодове. Плодовите смеси се появяват съвсем скоро в историята на топлите напитки, но веднага биват повлияни от модерните течения и изисквания на нашето време. Както и трябва да бъде. Още от появата си те са съобразени с изискванията на крайния потребител и по този повод развитието им е изключително динамично. Ако през 80-те на мода били хибискуса и шипките, то днес се предпочита основа с естествена сладост, състояща се предимно от парчета ябълка.
Предимствата са очевидни! Тези смеси се приемат много добре и са подходящи както за възрастни, така и за деца. Избягва се проблемът с повишената чувствителност към високата киселинност, а вкусовете са завършени и значително подобрени, тъй като липсата на хибискус позволява на преден план да излязат останалите аромати. Не можете да си представите? Просто опитайте! 

Голямото предимство на плодовия чай е, че човек може без притеснения да го пие в големи количества. Повечето плодове имат доказано положително въздействие върху здравето, което прави плодовия чай здравословна напитка, утоляваща жаждата. При сушенето си плодовете губят само част от витамините си - останалите ценни витамини и микроелементи се запазват и в плодовия чай. Плодовият вкус на чая го прави на идеална напитка както за топла, така и за студена кансумация.
Указание:
Залейте плодовия чай с вряла вода и го оставете да се запари. В никакъв случай не го варете във водата, тъй като по този начин много от ценните му съставки ще се загубят.

Информация

Поръчки и Доставки
Всичко за чай ALTHAUS
Условия за ползване
Отстъпки
История на чая
Лечебни свойства на чая
Зелен чай (информация)
Черен чай (информация)
Чай ASSAM (информация)
Чай EARL GRAY (информация)
Чай ROIBUSH (информация)
Плодов чай (информация)
Приготвяне на чай
Билков чай (информация)
История на ORO CAFFE
За връзка с нас
Количка
Количката е празна
Промоции


Sicilian Orange

Sicilian Orange

26.00лв.
25.00лв.


Royal Pai Mu Tan

Royal Pai Mu Tan

16.00лв.
11.50лв.