Начало » Чай ROIBUSH (информация)   Моят профил  |  Разгледай количката  |  Завърши поръчката   
Катaлог
- DELI PACK /чай за чашка/
- GRAND PACKS /чай за каничка/
- LOOSE TEA /НАСИПЕН ЧАЙ/
- PYRA PACK /чай в пирамидка/
- АКСЕСОАРИ ALTHAUS
- CIOCONAT /ГОРЕЩИ ШОКОЛАДИ/
- FROZEN /ЛЕДЕНИ КОКТЕЙЛИ ШЕЙКОВЕ/
- КОНЦ. ЗА ТОПЛИ НАПИТКИ GRAN CAFE
- ТОПИНГ "АБРАКАДАБРА"
- УКРАСА ЗА ШОКОЛАД "АБРАКАДАБРА"
- АКСЕСОАРИ ORO CAFFE
- FATTORIA /СЛАЙС ПРОДУКТИ/
- SALUMERIA/цели колбаси/
Бързо търсене


Производители
" N.F.FOOD " S.R.L.
"TENACTA GROUP" S.R.L.
Althaus Tee Vertiebsgesel..
GOLOSITÀ SANNITE s.r.l.
Hanseatic Tea Export GmbH
ORO CAFFE S.R.L.
SORGENTE VALCIMOLIANA S.R..
Върв Тийс ООД
Партньори
Oro Caffe
Най-купувано
01.Минерална вода "DOLOMIA" Exclusive/стъкло/ 0.75 л
02.Минерална вода "DOLOMIA" Exclusive/стъкло/ 0.33 л
03.Минерална вода "DOLOMIA" Classic 0.5 л
04.МЕТАЛНА ЦЕДКА ЗА НАСИПЕН ЧАЙ
05.ПОРЦЕЛАНОВА КАНИЧКА ЗА ЧАЙ (БЯЛА) - 0.4 Л
06.МЕТАЛНА КУТИЯ (СИВА) 250 ГР.
07.Toffee Rooibush /Карамел и ванилия/
08.Essence of fruit
09.Bavarian Mint /баварска мента/
10.CIOCONAT шам фъстък
Чай ROIBUSH (информация)

Ройбос... Посланието на Африка! Африканският "всемогъщ" има неподозирани предимства. Ройбосът не съдържа кофеин, нито танин. Приготвянето му също не е сложно. Предозирането или прекалено дългото запарване не оказват голямо влияние и запарката винаги е годна за консумация.
Предлагаме отбрано качество ройбос след основно пресяване и почистване. Колкото по-фино и по-често се пресява произвежданият ройбос, толкова по-равномерен и качествен е крайният продукт. Ройбосът е отличен в съчетание с различни цветове и плодове.
Растението произхожда от Южна Африка. Местните го използвали за производството на сладък плодов чай много преди пристигането на европейците. Клони от храста ройбос се сушели на слънце, след което бивали нарязани на малки парчета. Износът на продукта в далечни страни започва в началото на 19-и век и оттогава не спира да се разраства. Вследствие диворастящите храсти се култивират и започват да се отглеждат масово. Висококачественият чай от ройбос се разпознава по своя рубинено червен цвят и по мекия, сладък вкус с типичен аромат.
Чаят от ройбос не съдържа кофеин и почти никакъв танин, но е богат на минерали, микроелементи и флавоноиди, за които се смята, че са полезни срещу процеса на стареене и при рак. Южноафриканците го използват като лечебно средство при алергии и оплаквания от стомашно-чревния тракт: твърди се, че ройбосът противодейства на алергии, облекчава симптомите при проблеми със стомашния тракт и упражнява позитивно влияние върху психиката при депресивни състояния. При все това подобно въздействие върху организма все още не е доказано научно. Медицински доказано е единствено, че чаят от ройбос, също както черния и зеления чай, съдържа антиоксидантни съставки.
Чаят от ройбос, като чай без кофеин, се е утвърдил сред традиционните чайове в Германия. Не на последно място това се дължи на неговия мек, плодов вкус. Разбира се, ако държим на детайлите,  практически не става въпрос за "чай". Но напитката съдържа витамин C, минерали като желязо, калций и магнезий, както и микроелементите флуор и мед. Не забравяйте, че пиенето на ройбос не може да задоволи дневната нужда от тези вещества.
Чаят от ройбос е популярен и заради своето високо съдържание на желязо, поради което чаят може да служи като подпомагащо средство по време на бременност и при анемия. Подходящ е също и за спортисти, тъй като високото съдържание на минерални вещества има подсилващо въздействие върху имунитета.

Информация

Поръчки и Доставки
Всичко за чай ALTHAUS
Условия за ползване
Отстъпки
История на чая
Лечебни свойства на чая
Зелен чай (информация)
Черен чай (информация)
Чай ASSAM (информация)
Чай EARL GRAY (информация)
Чай ROIBUSH (информация)
Плодов чай (информация)
Приготвяне на чай
Билков чай (информация)
История на ORO CAFFE
За връзка с нас
Количка
Количката е празна
Промоции


Sicilian Orange

Sicilian Orange

26.00лв.
25.00лв.


Royal Pai Mu Tan

Royal Pai Mu Tan

16.00лв.
11.50лв.